Мистериите около Кристиано Роналдо не спират. Вещерът Пепе, който преди време обяви, че е направил черна магия на португалеца, която ще прекрати кариерата му, отчесе: “Неговото завръщане на терена няма да трае дълго!”.  Шарлатанинът, който заяви, че е получил поръчка от жена да прокълне нападателя на Реал (Мадрид), обясни, че футболистът ще изиграе най-много три мача преди отново да получи травма. Роналдо бе дълго време извън игра, но тази седмица се появи в мача от Шампионската лига срещу Цюрих. Очаква се португалският ас да е титуляр в Ел Класико в неделя.

"Вече казах, че съм си дал не повече от четири месеца преди да прекратя кариерата на Роналдо. Още преди обясних, че той ще се възстанови от една контузия, но няма да мине дълго и пак ще пострада. До три мача отново ще е с травма", изсъска вещерът от Малага.

Следващото оръжие на магьосника щяло да бъде вуду кукла, облечена в бял плат подобен на екипа на Реал, представяща Роналдо. Пепе твърди, че чрез нея ще влияе на здравето на Кристиано.