Треньорът на Барселона Тито Виланова вярва, че футболистите му ще изпълнят указанията му и ще успеят да вземат преднина от Реал (Мадрид) в първия мач за Суперкупата на Испания. Сблъсъкът е от 23:30 часа тази вечер на "Камп Ноу". Реваншът в Мадрид пък е на 29 август.

"Няма да мога да си върша добре работата, ако мисля, че светът ще свърши с една наша загуба. Изобщо не ме притеснява какъв ще бъде резултатът в този мач. Искам да се отдам на професията по спокоен начин. Съжалявам, но има доста по-важни неща в живота ми", каза Виланова.

"Реал разполага с много силни футболисти, които са опасни на контраатака. Затова и Пепе е толкова важен играч за тях, защото е бърз и позволява на защитата да играе изтеглена по-напред. Трябва да бъдем много внимателни, но вярвам, че ще победим, защото винаги играем силно у дома. Голяма е вероятността Алексис да играе, но все още не съм сигурен кой ще действа в предни позиции заедно с Меси. В последния момент ще реша и дали Сонг ще играе. Пуйол също няма проблеми и ще бъде на линия за мача", коментира още доскорошният помощник на Хосеп Гуардиола.

Следете развитието на футболните мачове и случващото се в другите спортове на уникалния лайвскор на БЛИЦ - ТУК