Далаверата станала със снимка на Бербо от последния му сезон в състава на германския тим - 2005/2006, за популярния албум "Панини", разказва "24 часа". Той излиза преди началото на големите първенства в Европа, а целта на запалените фенове е да съберат всички лепенки с фотоси на футболистите и да ги поставят в него.
Продажбата на билети по интернет е нелегална. За да избегне ударите на закона, мераклия да спечели лесно пари вкарал на търг в интернет въпросната лепенка. Когато цената започнала леко да се качва, добавил, че заедно с нея продава и два билета за мача "Байер" (Л) - "Кьолн". Той дори засилил рекламата с думите:"Гарантирано супернастроение и преживяване. Не изпускайте битката за Рейн".
Талоните и лепенката били продадени за 110 евро. "Юридически не можем да предприемем нищо. Продава се снимката, а не билети", обяснили пред местния "Кьолнер щатанцайгер" от бившия клуб на Бербатов.
Наскоро най-популярният към момента български футболист обяви, че е посъветван от новия си клуб "Манчестър Юнайтед" да патентова името си, така че да не може да бъде използвано с различни цели, както се е случило в Германия. /БЛИЦ