ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!

Получаващият 200 милиона евро на сезон в Ал Насър Кристиано Роналдо може да бъде изгонен от клуба в края на сезона, твърди El Futbolero, след като и президентът на клуба Ал-Муамар се изказа остро срещу звездата.

Според изданието срещу португалеца се надига сериозно недоволство и лично престолонаследникът на Саудитска Арабия Мохамед бин Салман стои зад идеята нападателят да бъде разкаран през лятото.

Роналдо най-вероятно ще приключи сезона без трофей, след като тимът му отпадна от турнира за Купата след 0:1 от Ал Уехда, аут е и от надпреварата за Суперкупата, а и изостава на 3 точки от Ал Итихад в шампионата.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

В личен план звездата има 14 гола в 14 мача, което също е далеч от очакваното от футболист с неговата класа.

За евентуално напускане на Роналдо се заговори преди дни, когато звездата се замеси в грозен скандал, почесвайки слабините си пред феновете след загубата с 0:2 от Ал Хилал, което бе възприето като обида към всички в Саудитска Арабия.

„Бил съм мамен само два пъти в живота си. Първият път беше, когато поисках три кебапа и ми дадоха само два. Вторият път беше при подписването с Кристиано Роналдо“, заяви пък президентът на клуба Ал Муамар пред ArabiaNews50.

Припомняме, че 38-годишният Роналдо бе привлечен с Ал Насър с идеята да привлече вниманието към страната в битката й за домакинство на Мондиала през 2030 година, но започна да се превръща в проблем. Същото се отнася и за любимата му Джорджина, която на няколко пъти скандализира с разголени тоалети на публични места.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК