ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

След спечелената световна титла на Аржентина милиони фенове на футбола смятат, че вече може да се сложи край на горещия спор кой е най-добрият в историята. Мнозина логично посочват Лионел Меси за №1 за всички времена, тъй като той триумфира с единственото отличие, което му липсваше. 

Това, което малцина очакваха е, че официален орган като ФИФА ще се произнесе по въпроса. 

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Официалният акаунт на световното първенство по футбол в Катар публикува спорен пост, който мнозина сметнаха за "липса на безпристрастност" - нещо, което е недопустимо за организация с подобни мащаби. 

Шапки долу! Меси разтърси с покъртителна изповед, разплака феновете ВИДЕО

В туита бе сложен край на вечния спор за това кой е "the GOAT" (The greatest of all time – Най-велик за всички времена), със снимка на Меси, държащ трофея, и думите „Спорът за това кой е GOAT приключи. Най-великият трофей вече е част от колекцията. Наследството е изпълнено".

Логично веднага заваляха коментарите, като към публикацията започна лют спор между привърженици на Меси и хора, смятащи стореното от страницата на ФИФА за необективно. Туитър беше изтри по-късно, но гафът на световната футболна централа няма как да бъде заличен, след като редица световни медии информираха за него.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК


*Снимка: Profimedia.bg