Звездата на Атлетико (Мадрид) и аржентински национал Серхио Агуеро е следен под лупа от двата най-силни английски гранда в момента Манчестър Юнайтед и Челси, който излизат тази неделя от 18:10 часа в директна битка за титлата във Висшата лига.

Мениджърът Бруно Сатин обяви, че неговият клиент Агуеро има вероятност да напусне „Висенте Калдерон” през лятото. От доста време 22-годишният нападате е свързван с трансфер в редица европейски грандове, а според Сатин най-сериозен интерес към привличането на голаджията имат „червените дяволи” и „сините” от Лондон.

"Дали Серхио ще напусне през лятото? Добър въпрос. В момента обаче нямаме идея какво може да станеФутболисти като Агуеро винаги са следени от топ клубовете. Моят клиент е все още едва на 22 години и играе вече от четири години в Европа, но клубът му не е редовен участник в Шампионската лига. Той иска да играе на възможно най-високо ниво и през лятото ще видим какво може да се случи", коментира Сатин пред британското електронно издание "Спорт".

"Челси и Манчестър Юнайтед са след клубовете, които наблюдават Агуеро. Реал (Мадрид), Байерн, Интер и Барса също имат навика да следят млади и перспективни футболисти като него", допълни още мениджърът. /БЛИЦ