Българският вратар на Бурсаспор Димитър Иванков е на път да се раздели с титулярното място в шампиона на Турция. Треньорското ръководство на клуба е недоволно от представянето на опитния страж в последните мачове, където е допуснал лесни голове.
 
Както е известно, бившият български национал изигра важна роля за шампионската титла на “крокодилите” през миналия сезон. В последните си пет мача обаче тимът записа три равенства, загуба и победа. Това доведе до изоставане на 7 точки зад лидерите Фенербахче и Трабзонспор.
 
Треньорът на Бурсаспор Ертугрул Саглам вече е изчерпал доверието си към Димитър Иванков и ще започне да залага на 25-годишния Явуз Йозкан, който замени българина при равенството 1:1 с Рейнджърс в Шампионската лига. Това бе единствената точка на турските шампиони, спечелена в груповата фаза.
 
Иванков със сигурност си тръгва през лятото, тъй като договорът му изтича и няма да бъде подновен. БЛИЦ вече ви информира за варианта за завръщането на 35-годишния страж в родния му клуб “Левски”. Интерес към Митко има и от американски отбори. /БЛИЦ