Треньорът на Милан не е наясно с бъдещето си. Холандецът Кларънс Зеедорф записа петата поредна победа начело на “росонерите”. Те биха с 3:0 Ливорно у дома. Младият спец обаче направи странно изказване след мача. “Сега сме в позиция, която ни дава повече увереност, защото сме по-близо до водещите отбори и последните кръгове ще бъдат решаващи. Отборът изигра чудесен мач срещу Ливорно и влязоха с правилната настройка в мача. Искаме да се класираме за Лига Европа, така че сега ни предстоят мачове с Рома и Интер. Проявихме нужното уважение към Ливорно днес и ще направим същото срещу Рома следващата седмица, заяви Кларънс.

В последните дни се появиха спекулации, че Пипо Индзаги или Винченцо Монтела са фаворити да го заменят на поста през лятото.
"Не знам за това, трябва да питате шефовете. Не мога да говоря от името на други. Аз съм изцяло концентрирам да нося възможно най-много точки на Милан. Това ми бе поставено като цел, както и да подготвя отбора за следващия сезон. Дали съм объркан, че моят пост не е сигурен? Питайте шефовете и по този въпрос", заинати се Зеедорф.