Съпругата на Лионел Меси - Антонела Рокуцо, сподели в социалните мрежи част от интервюто на аржентинската звезда за списание "Франс футбол" след спечелената рекордна седма "Златна топка", за да сложи сол в раната на Кристиано Роналдо. В него съпругът ѝ заявява, че съперничеството му с Роналдо вече е приключило. Това се случва, след като португалецът заформи скандал с главния редактор на списанието. Роналдо твърди, че редакторът лъже за това, че португалецът му казал, че ще спре с футбола едва когато подобри рекордите на Меси. Звездата на Манчестър Юнайтед остана шести в класацията на френската медия за 2021 година

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"С Кристиано се състезавахме от години в рамките на едно и също първенство. Беше прекрасно и ни помогна да продължим да се развиваме в кариерите си. Просто исках да победя себе си, за да бъда най-добрият като цяло, а не да бъда по-добър от някой друг. Никога не съм обичал да губя. Научих се...Няма да кажа, че съм свикнал, но се научих да приемам поражението. Не можете да печелите през цялото време. Много пъти съм губил, но винаги ме боли, когато не постигам целите си“, коментира той в интервюто. Аржентинецът призна, че преди раждането на децата си е можел да прекара дълго време затворен и след поражение, но с идването на малките се е научил да се съвзема, „да забравя какво се случва. Като дете мразех да губя и израснах с този начин на мислене. Искам винаги да печеля, през цялото време. Не само във футбола”, обяснява Меси в интервюто си.

„Винаги съм харесвал рутината. Мисля, че ми помогна да постигна всичко, което постигнах“ , добавя аржентинецът.

„Щастлив съм от всичко, което преживях, въпреки че понякога трябва да призная, че бих искал да остана незабелязан, да се радвам на семейството си, без хората да ме разпознават“, заяви играчът, който увери, че  „никога“ не се  е стремял да бъде най-добрият. Доволен съм, че ме считат за един от най-добрите играчи в света. Никога не бих се осмелил да си представя или мечтая за нещо подобно. Но не придавам толкова голямо значение на всичко това. Това не променя нищо за мен“, завършва аржентинецът.