Нападателят на Арсенал Оливие Жиру е убеден, че следващия сезон във висшата лига ще е много по-успешен за него. През изминалия шампионат той вкара 17 гола и помогна много на “артилеристите” в битката за четвъртото място даващо право на класиране в Шампионската лига. Въпреки това французинът е категоричен, че може да направи много повече за тима си.

"Не беше лош сезон и мога да съм доволен от представянето си. Но съм убеден, че мога много повече. Трябва да подобря играта си и отношенията със съотборниците ми. Вярвам, че следващият сезон ще бъде по-силен. Аз винаги се старая да се развивам и съм сигурен, че догодина ще бъда още по-полезен на отбора”, коментира Жиру.

“Да играеш във Висшата лига не е лесно и всеки човек има нужда от известно време за адаптация. Така бе дори и с играчи като Тиери Анри и Дидие Дрогба. Винаги съм искал да играя в Англия и сега се наслаждавам на живота в Лондон. Вече се чувствам много добре тук и това ще се отрази положително на представянето ми в бъдеще”, допълни Жиру.