Златан Ибрахимович направи поредното си лично откровение, в което говори за изключително трудни моменти в живота си. Наскоро шведският нападател разказа за смъртта на брат си Сапко, а сега разтърси със спомен за изключително тежък момент, в който синът му Макси е бил на прага на смъртта.

„Синът ми започна да повръща много и да отслабва значително. Не знаехме какво се случва. Говорих с роднините си и приятелите. Всички се опитваха да ме успокоят. Ситуацията обаче беше ужасяваща. Целият се тресях. Не можех да си намеря място. През целия си живот бяха Г-н Недосегаем, но сега не удържах емоциите си", обясни шведският футболист.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

"Бях безсилен, а Макси отслабваше с всеки изминал ден. Толкова беше се смалил. Само кожа и кости. Изглежда животът искаше да го напусне. Дори не помня как стигнахме до болницата. Няма да забравя гледката и миризмата вътре, а Макси беше поставен в кувьоз. От него стърчаха тръби. Сякаш ме прободоха в сърцето, когато казаха, че е необходима спешна операция", призна нападателят на Милан. 

"Казах на жена си, че не мога да остана. Не можех да понасям гледката. Тя трябваше да ми се обади, ако има нужда от нещо, но аз нямах силите да остана. За щастие Макси сега е добре и вече е голям мъж. Все още носи белег от операцията. Цялата ситуацията обаче ми даде изключително различен поглед върху живота. Колкото и да не ви се вярва, това много ме промени", допълни Златан Ибрахимович.