Централният защитник на италианския национален отбор Леонардо Бонучи сподели, че България има потенциал, но целта на "адзурите" е да се класират възможно най-бързо за Мондиал 2022 в Катар. Световната квалификация между двата тима е утре вечер от 21:45 часа на Националния стадион "Васил Левски". 

„България показа през второто полувреме срещу Швейцария, че може да ги затрудни. Тук Италия винаги играе трудно. Дошли сме за нов успех, но няма да е лесно. Няма играч, който специално да отлича. Гледахме видео. Няколко са футболистите. Повече ме притеснява колективът. Българите имат потенциал, но ние искаме да постигнем целта си и да се класираме възможно най-бързо за Катар", заяви защитникът на Ювентус.

„За Джорджо Киелини решиха с треньора да не пътува. Ще ни липсва. Видя се срещу Северна Ирландия колко сработен е. всички са готови да дадат 100 % от себе си", допълни още бранителят на пресконференцията си преди двубоя утре вечер.

Междувременнo италианските национали проведоха своята официална тренировка малко повече от 24 часа преди първия съдийски сигнал.

Нашата група от квалификациите за Мондиал 2022