Защитникът и капитан на националния отбор на Черна гора - Стефан Савич, разкри любопитни моменти със селекционера на България Младен Кръстаич. Двамата имат общ престой в Партизан Белград през сезон 2010/2011. Това е последната година в кариерата на Кръстаич, а Савич пък отива в Манчестър Сити.

Този петък двамата ще се изправят един срещу друг в двубоя от европейските квалификации между България и Черна гора.

„Кръле беше на 36-37 години, а аз на 18. Спомням си, че когато се присъединих на лагера на „Телеоптик“ (б.р. - тренировъчната база на Партизан), след като подписах договора, се запознах с треньорския щаб, след което ме заведоха да се запозная с него“, сподели Савич в интервю за Vijesti.

„Помня, че Кръстаич беше на масаж. Прие ме като син, той беше два пъти по-стар от мен, страхотен професионалист, много сериозен човек, истински лидер на терена, с огромен опит и страхотна кариера. Сезонът с него означаваше много за мен“, продължи защитникът на Атлетико Мадрид.

„Понякога се чуваме, виждали сме се няколко пъти. Радвам се и за треньорската му кариера. Той води Сърбия на световно първенство. Не се съмнявам, че прави добри неща с България. Очаквам с нетърпение да се срещнем“, каза още капитанът на Черна гора.

Нашата група в квалификациите за Евро 2024