Част от звездите на Реал (Мадрид) не са никак доволни от опитите на „кралския клуб” да привлече уелския национал Гарет Бейл от Тотнъм и да го направи най-скъпия трансфер в историята на футбола.

Според испанските медии тартори в „белия балет” като капитана и вратар Икер Касияс, както и бранителите Серхио Рамос и Фабио Коентрао не скриват притесненията си заради огромните усилия на президента Флорентино Перес да осигури услугите на Бейл за повече от 100 милиона евро.

„Водещ играч каза, че е изненадан, че Перес иска да даде толкова пари за един единствен футболист, а друг избухна: "Ами ние!?”Трети настоява, че Бейл просто не е необходим и съставът, който Карло Анчелоти вече има е достатъчно силен и без него", пише британският таблоид „Мирър”, позовавайки се на испански източник, присъствал на вечеря на „кралския клуб” в Лос Анджелис.

Според слуховете дори и голмайсторът Кристиано Роналдо не би бил щастлив, ако сделката за Бейл се осъществи, тъй като уелсецът би могъл да го засенчи и да се превърне в голяма звезда на тима.

Влиянието на звездите в Реал (Мадрид) не бива да бъде подценявано по никакъв начин, след като заради конфликт между тях и Жозе Моуриньо се стигна до раздялата на португалския мениджър с клуба и завръщането му в Челси.

БЛИЦ представя: Световните трансфери