ИГРАЙТЕ БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Сексскандалът, който предизвика 16-годишно момиче в Херта (Берлин), се раздуха още повече. Лолитката твърди, че е спала с поне шестима от футболистите на новака в германската Бундеслига.

Палавата тийнейджърка е правила секс и с женен играч на отбора, докато малката ѝ сестра играела из къщата, пише в. "Берлинер цайтунг".

Първият контакт на нимфетката с играчите станал на 25 април тази година, по време на раздаване на автографи. Тогава тя получила два изписани телефонни номера. "Тук ти пиша два по-добри номера", измърморил един от футболистите на Херта, назован във вестника с номер 2, който написал и номера на съотборникът му - т.нар. номер 3. Изданието уточнява, че двамата са вече бивши играчи на берлинския клуб.

Текстовете в SMS съобщенията на футболистите на Херта скоро станали по-директни. Един от играчите предложил на приятелка на момичето 1000 евро за орален секс, а друг искал да й изпрати снимка на половите си органи. Трети пък искал да се сдобие с голи снимки на въпросното момиче. "Срам ме е", отронила свенливо ученичката. Тя произхожда от добро семейство, баща ѝ е бизнесмен. "Учудвам се наистина, че футболистите никога нямат гузна съвест. В крайна сметка бяха женени или живееха на семейни начала", казва момичето. Стигнало се и до първа среща. „Казах на футболиста, че съм на 19. Той искаше да види личната ми карта, но някак си го преодоляхме. Той бе чувствителен, почти притеснен. Бях изненадана, когато ми разказа, че е правил често такива неща, въпреки че е женен”, разказва момичето.

Въпросният футболист останал при момичето два часа. "Той бе чувствителен, малко срамажлив. Бях изненадна, когато той ми разказа, че това много често го е правил с някоя, въпреки че е женен", обясни Лолита. Малко по-късно тя спала и с друг играч на Херта. Имена засега не се споменават.

Мистерията се задълбочава още повече, след като Билд" съобщи, че със специална писмена клетвена декларация девойката признава, че е излъгала. Такава била изпратена и в клубния офис на Херта. Решилата да събере медийното внимание върху себе си берлинчанка обяснява, че не е правила секс с играчи на Херта, като на всичкото отгоре дори е девствена.

Заедна с това тя е подала оплакване срещу самата себе си заради подправяне на документи. Девственицата фалшифицирала подписите на родителите си под писменото им съгласие за интервюто в "Билд", каквото те отказали да дадат.