Цвети Пиронкова изостави плажовете на родното Черноморие и реши да се завърне към тениса. 31-годишната пловдивчанка, която роди момче, отново тренира.

Цвети проведе занимание с Диа Евтимова, с което загатва, че се завръща в тениса.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Пиронкова "замрази" състезателната си кариера, след като забременя. През март 2018-а се роди синът й Александър. Пловдивчанката игра за последно на "Уимбълдън" през 2017 г., когато отпадна във втория кръг на любимия си турнир от Големия шлем. 

При отсъствието й първа ракета на България е Виктория Томова.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Казват, че играта е важен начин малките деца да се развиват, като пресъздават емоции, усъвършенстват движения и комуникират. Винаги отделям време да си играя с Алекс, както и се опитвам да го оставя той да се занимава самостоятелно. С новите кубчета на @pufiesofficial, които и вие можете да имате ако закупите пакет пелени от избрани магазини, играта е увлекателна, разнообразна и с часове. Строим кули и препятствия и много се забавляваме. На какви игри играете вие с вашите малчугани? @pufiesofficial #motherandson #love #baby #instamums #instamum #instamama #pufies #TrustedTrends #ThinnerDiaper #PufiesThinnerDiaper #partnership

A post shared by Tsvetana Pironkova (@tpironkova) on