ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Бившата половинка на боксовата звезда Кубрат Пулев - певицата Андреа разкри, че е станала обект на агресивна атака от страна на новата му приятелка и майка на двете му деца.

Причина за това вероятно е ревност, тъй като Андреа призна в интервю за тик ток рубриката "На по чашка с Глориа", че все още поддържат отношения с Кубрат, останали са близки приятели и се подкрепят.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+) 

В началото на годината бившата на Кубрат реагира на новината, че той има нова любов с видео от техни моменти заедно и добави една единствена дума "Сбогом!", което за мнозина означаваше тотален край на отношенията им.

“С позитивни чувства съм. Аз си оставам с позитивни чувства към всички хора, които са били в моя живот. Не може с някого да сте си делили живота толкова години и… Абе, той не говори за мен, защо аз трябва да говоря за него. 15 години той е бил  там – бил е слушател, зрител… Като един човек е живеел с теб, дишал е твоят въздух, лежал е в твоя креват, ял е заедно с теб, няма ли да свързваш всичко, което ти се случило, с този човек?!”

Андреа призна, че с Кубрат Пулев поддържат отношения, но уточни: “Той вече има две деца. Смятам, че е редно аз вече да гледам напред в собствения ми живот, да ме интересува само собствения ми живот. Това че аз може да поддържам отношения с него, да бъдем приятели, да се подкрепяме и т.н. – това е супер, това е страхотно! 

Но имам и агресивна нападка от неговата приятелка, както той я нарича “майката на моите деца". Ще изглежда много грозно от моя страна да дискутирам неговия живот… Бях нападната, затова излязоха някои неща от мен в моя Youtube канал".

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК