Андреа за пореден път извади циците си на показ! Това едва ли е новина, но когато една дама с претенции е на сериозно събитие, е евтина излагация и проява на лош вкус, алармира вестник "ШОУ" в днешния си брой.

Фолкпевицата присъства на откриването на боксов клуб "Пулеви", на който основатели са братята Кубрат и Тервел. На стилното тържество бяха почти всички важни политически и спортни представители. От премиера Бойко Борисов и министъра на спорта Красен Кралев, до Илиана Раева, Тити Папазов, Валентин Михов и още и още. Актьори, бизнесмени и изпълнители допълниха празника. Андреа обаче изби рибата с пошло и евтино облекло, присъщо за сцена, а не за подобен вид събития.

Русокосата фурия бе заложила на черна рокля под коляното, горната й част, на която обаче бе придържана от мрежа. Мрежа, типична за концертите на колежките й. Половината гръд на фолкаджийката беше отвън, наложи се уж на шега Кубрат на една от снимките да сложи ръка, за да ги закрие. Върхът на всичко бе снимка на Андреа с великата Валя Балканска. Една до друга застанаха жената с мрежата и гениалната народна певица...

19.jpg

20.jpg