Емоционален пост преди няколко часа в чест на покойната Стоянка Мутафова пусна певицата Андреа. Бившата на боксовата ни звезда Кубрат Пулев разтърси феновете си с признания за срещата си актрисата и сподели, че това е най-голямата чест в живота й.

"Аз никога не бях заставала с роля в сериал камо ли с реплики и то пред такива великолепни актьори. Признавам си беше ме страх ! Но да застана пред теб Велика Стоянке, беше най-голямата чест в живота ми ! Сега осъзнах, че повече никога няма да имам този шанс. Винаги ме е влечало актьорското майсторство, но за да си истински актьор трябва да тече една магия. Магията да преживяваш всяка емоция и да я пресъздадеш ! Малко са Великите актьори ! Ти беше една от тях ! Благодаря ти за честта", написа тя в социалните мрежи към видео от съвместната им изява.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Ние българите имаме вродена обич към театъра. Чрез него се опитваме да влезем във връзка с много неща. Да чуем онова вдъхновено и мъдро слово, което определя и изяснява идеите на времето, отчита пулса на разнообразния живот и прониква в човешките съдби. Да видим, да почувствуваме ония външни и вътрешни промени, които осмислят стремежите, предпочитанията и делата ни. Да разберем кое е заблуда, увлечение, кое е сила и творчество в живота на човека. Най-после да затвърдим вярата си в доброто и да възлюбим чистия, достойния, добродетелния и мъдрия човешки тип.” К.С. Станиславски Баба ми е играла в Народния театър и не само там, като е била близка със Стефан Данаилов, Тодор Колев, Георги Георгиев - Гец, Любомир Кабакчиев, Апостол Карамитев, Наум Шопов, Велко Кънев и други. Аз никога не бях заставала с роля в сериал камо ли с реплики и то пред такива великолепни актьори. Признавам си беше ме страх ! Но да застана пред теб Велика Стоянке, беше най-голямата чест в живота ми ! Сега осъзнах, че повече никога няма да имам този шанс. Винаги ме е влечало актьорското майсторство, но за да си истински актьор трябва да тече една магия. Магията да преживяваш всяка емоция и да я пресъздадеш ! Малко са Великите актьори ! Ти беше една от тях ! Благодаря ти за честта !

A post shared by Andrea (@andreabulgaria) on