ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Бившата любов на боксовата звезда Кубрат Пулев - певицата Андреа се пошегува на негов гръб по време на участие в Монтана.

Блондинката държа реч пред феновете си, в която се похвали с гладки бедра, а накрая намеси и хитовата фраза на Кобрата "Продължаваме напред!" след загубата от Владимир Кличко. 

Тогава Кобрата взе микрофона, полагайки лед на подутото си от удари лице и каза, че не се е предал и ще продължи напред в битката си за титлата. Припомняме, че такава възможност му се отдаде години по-късно срещу Антъни Джошуа, но последва нова тежка загуба.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

"Не знам дали ще обръщам шотове с устата надолу-нагоре като колегите. Но със сигурност не съм дошла да ми облизвате бедрата, въпреки че са гладки. Дошла съм да ви накарам да се напиете тази вечер.

Искам да се забавлявате и да слушате най-яките хитове през моята кариера. (б.а. следва реплика - Те са един-два) Не са един-два, но колкото са толкова. "Колкото толкова", казал Мечо Пух и продължил напред, както казал Кубрат Пулев. Сега искам да пеем заедно, да пием заедно и да танцуваме заедно", заяви блондинката пред феновете си.

ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК