ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Бившата жена в живота на боксовата звезда Кубрат Пулев - певицата Андреа хвърли невероятна бомба за спортиста. Тя отговори на въпроси на фенове в социалните мрежи, като започна да прави разкритие след разкритие.

Тя първо каза, че боксьорът не й е позволил да продължи живота си с друг мъж, подлагайки я на "стрес и тормоз", заради което е обмисляла да се премести в друга държава.

След това блондинката го захапа на тема морал. Тя хвърли бомбата, че Кубрат Пулев има деца от друга жена, но е искал да направи бебе и на Андреа.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"След това, ако може да направи още деца и на други жени. Мисля, че няма какво да кажа по темата с морала, семейните ценности и патриотизма, за който тръби по телевизията. Оказа се, че аз с моите голи снимки и чалга кариера, държа повече на тези неща", написа Андреа в "Инстаграм".

Припомняме, че през 2019 година Пулев се замеси в грандиозен секс скандал, след като целуна в устата репортерката Джени Суши. Година по-късно пък се появиха разкритие за бизнес дама на име Розали, с която Пулев е поддържал връзка и са купили общ имот, докато е бил с Андреа.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК