Пред многобройните почитатели у нас красавицата Асдис Ран обясни с половин уста, че изпитва силна носталгия към вечните ледове и се е затъжила за близки и приятели и уж това била причината да избяга към Исландия. Оказа се, че бившата футболна половинка има сериозни проблеми със силикона в гърдите си. Преди около две седмици получила неприятни болки, придружени със силен сърбеж.

Притеснена от мисълта, че всеки момент бюстът й може да гръмне, Асдис потърсила консултация с български специалист, но вместо да я прегледа, медикът откровено започнал да й се слага.

„Когато отидох при този така наречен хирург, той не направи нищо друго, освен през цялото време да ме гледа в гърдите. Аз се опитах да му обясня за притесненията си, но вместо да ме прегледа, взе та ме попита редовно ли правя секс. Останах шокирана и приех това като откровено нецензурно предложение. Ще потърся квалифицирана помощ в Исландия, тук се страхувам", сподели Асдис Ран пред свои приятелки.

В крайна сметка Ледената кралица взе решение да посети известна в Исландия клиника, където медиците ще съумеят да се оправят с проблема. Най-вероятно ще се наложи силиконът на бившата на игралия в ЦСКА Гардар Гунлаугсон да бъде подменен с нов, а операцията ще бъде на стойност около 5000 евро.

3_27.jpg

6_4.jpg