Легендата на Българския футбол Красимир Балъков разкри, че най-съкровената му мечта е да стане дядо. Той сподели в предаването "120 минути" по bTV, че при всяка възможност опитва да бъде около децата си.
 
"Дали съм добър баща? Аз съм много голям длъжник на моите деца. Всички футболисти сме така, защото нашата почивка обикновено е през седмицата, а не през уикендите. През лятото, когато децата са почивка, отново сме на работа. Опитвам се все още да съм до децата, когато имам възможност", каза Балъков.

Сърцето на "белите дробове на националния отбор" стопли сина му - Красимир-младши, който се включи в предаването. "Няма друг баща като него, той ми е най-добрият приятел. Обичам да ходим по ресторанти, да си говорим, да играем тенис, футбол. Започнах с футбол като дете, но после видях, че сестра ми играе тенис и започнах и аз. Пожелавам му щастие, късмет и успехи", заяви наследникът на Бала. 

"С дъщеря ми Глория съм имал определено доста повече преживявания, отколкото с Краси. Всичко обаче минава, както е при всички. Станаха възпитани и добри деца. Внуци? Не зависи от мен. Ще съм безкрайно щастлив и сега да ми се роди внук или внучка, в края на краищата вече съм на 50", сподели легендарният футболист.

Балъков получи поздравление от Христо Стоичков, който бе изпратил видео послание.

"Краси, честит да бъде този ден, в който Красимир Балъков бил роден. Знаем, че си роден в тоя ден бе, Краси. Пожелавам ти щастие, любов, късмет, децата да са около тебе! За мен беше привилегия и щастие да играя с човека, който се раздаваше и никога не казваше "не мога". Искам да ти пожелая щастие и много любов. Ти си щастлив човек", заяви Камата.

"В Америка много от големите футболисти играеха с №10. И ти беше такъв, но съдбата предреши друго. Имаше по-голям: на височина, на килограми - Наско Сираков. Затова решихме, всичките, да ти дадем №20, защото е два пъти по №10 - да ти тежи фланелката, защото си много голям. №10 играл, не играл, а ти с №20, защото си тежиш на мястото. Затова си №1. Чест е за мен, че съм играл с теб и те обичам! Знаеш, че си от футболистите, които най-много съм критикувал, но най-много съм уважавал, защото си Красимир Балъков", каза още Стоичков.

"Много голяма изненада. Не знаех, че Ицо има дарби на поет. Той започна с една рима и ме изненада още повече. Хората, които най-много се имат, понякога имат и дискусии. Аз и Ицо наистина често сме влизали в конфликти, но искрите от тях са били заряд за целия отбор. Ицо има много голямо сърце", отговори Балъков