Европейското първенство приключи нещастно за Италия, но нападателят Марио Балотели има поводи за радост. Бившата му приятелка Рафаела Фико носи неговото дете.

Двамата са разделени от месец, след като манекенката залови благоверния си на калъп с най-добрата й приятелка. Любовта им обаче е дала своя плод малко преди неловката сцена.

Фико разкри пред италианско списание, че е съобщила новината на Балотели непосредствено преди мача с Германия. В него нападателят, явно щастлив от получената вест, заби 2 гола и изхвърли Бундестима от Евро 2012.

"Обадих се на Марио, докато беше с националния отбор, точно преди мача с Германия и му казах: "Помниш ли нашата мечта за станем родители? Е, тази мечта става реалност. Очаквам бебе, нашето бебе. Няколко секунди той беше безмълвен, след което каза: "Това е най-хубавата новина на света", разкри Фико.

Манекенката добави и че двата гола във вратата на Германия са били именно израз на неговото щастие. Тя обаче не съобщи, дали ще даде втори шанс на Марио в името на нероденото им дете.