ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Голямата футболна звезда Неймар е в обтегнати отношения с ръководството на ПСЖ, но в Бразилия баща му Неймар Да Силва е водеща новина в последните часове. Причината е, че Старши има връзка с майката на най-добрия приятел на сина си.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

58-годишният бразилец оповести публично романса си с Мариане Бернарди. Двамата бяха хванати ръка за ръка, показвайки се в парадната зона на карнавала в Рио де Жанейро. Посетителите на събитието останаха изненадани да видят таткото на звездата на Бразилия и ПСЖ под ръка с Мариане Бернарди. 

Любопитното е, че човекът, който представи новата двойка, беше Андрей Бернарди - синът на Мариане и един от най-близките приятели на Ней още от детството.

Влюбените бяха на шоуто, за да наблюдават щерката на Старши и сестра на Неймар - Рафаела. Тя беше блестяща, представяйки „Академикос до Салгейро“ - известна школа по самба.

Новата на таткото на Неймар е на 45 години. Това е първата публична любовна афера на Старши след раздялата преди 7 г. с Надин Гонсалвеш - майката на бразилска звезда на ПСЖ.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК