Половинката на Димитър Бербатов - Елена, трябва да роди в края на октомври. Тя е планувала раждането да стане в Манчестър, тъй като именно там е установена бременността й. От направените й обстойно прегледи, включително и видеозон, се е разбрало, че бебето е момиче. Лекарите обаче предупредили Елена, че едва в средата на юли ще могат на установят със сигурност пола на детето. В момента плодът бил обърнат така, че не се виждало ясно дали е момченце или момиченце. 
"Гинеколожката ги е уведомила, че е имала случаи в своята практика, когато при първоначалните прогнози става въпрос за момиче, но впослествие се оказва, че бебето е момче. Но според нея на 90% Елена и Бербо ще имат дъщеря", заявиха пред БЛИЦ близки на Митко.
Днес в късния следобед Димитър Бербатов тръгва за Слънчев бряг, където ще остане минимум десет дни. Двамата с Елена плануваха сватба този месец, за което БЛИЦ писа още миналата есен. Бременността на Елена обаче отлага засега тържеството, което ще се състои в изключително тесен кръг. Сигурни източници заявиха, че двамата държат само на църковен брак в присъствието на техните родители и най-близките им приятели. 
"Митко и Елена се надавяха на бебе от една година насам. Най-сетне това е на път да се случи. Сега е много важно тя да бъде спокойна. Елена е изключително готин човек, но не обича шума и медийните изяви. И така е най-добре. Бербатов просто уцели в десетката с нея", добавят приближени на влюбената двойка./БЛИЦ