Димитър Бербатов стартира новия си бизнес проект, за което БЛИЦ вчера писа. От днес той е пуснал в продажба дрехи със своето лого D9B на новия си сайт berbatov.com.

Там може да откриете тениски, суичъри, гривни и шапки, та даже и боксерки.

На фланелките са щамповани различни изображения, като дизайнът е изцяло дело на Бербо.

Дали обаче цените са прекалено високи или са напълно достъпни, преценете сами.

Най-евтините тениски струват 100 лева, има и такива по 120 и 140 лева. Суичър може да купите срещу 160 лева, боксерките – 60 лева, а шапките – 37 лева.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

БЛИЦ припомня, че Благой Георгиев също има собствена модна линия с марка BG7. Благо предлага анцузи, тениски, блузи и якета без ръкави, но с качулка. Тениските струват по 30 лева и са най-евтиният продукт, предлагат от юношата на Славия. Анцузите са на цени, вариращи от 150 до 280 лева, а едно яко си го взимаш, ако извадиш 110 лева.

Христо Стоичков също предлага дрехи на пазара, но само фланелки. Върху тях грее логото HS8. Всички фланелки на Камата, последната от която е по случай 25-годишнината от спечелването на „Златната топка”, са на цени 30 лева.

Ако направим сравнение, ще видим, че Бербо атакува Благо и Ицо на модния подиум с почти четири пъти по-високи цени при тениските. Дали ударът му ще бъде сполучлив, времето ще покаже...

Точно преди една година Бербатов започна съревнование с Камата на книжния пазар. Двамата пуснаха почти по едно и също време автобиографиите си, но Стоичков спечели безапелационно битката, след като продаде и продължава да продава далеч повече книги от тези на Димитър. 
БЛИЦ СПОРТ