Голмайсторът на Висшата лига и Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов посети Белия дом. Митко и съотборниците му имаха интересна програма в четвъртък, само часове след като разбиха с 4:0 в Ню Йорк сборен отбор на звездите от Мейджър Лийг Сокър. Снощи "червените дяволи" бяха във Вашингтон и с любопитство разгледаха резиденцията на президента на САЩ Барак Обама. Държавният глава обаче имаше важни срещи и поради тази причина не успя да се срещне с Бербо и компания. 

Сър Алекс Фъргюсън, който е известен с интереса си към политиката, остана очарован от посещението на едно от най-популярните места в САЩ. Мениджърът на Манчестър Юнайтед позира до фотография на 13-ия американски президент Милърд Филмор и не скри радостта си от възможността да доведе отбора в Белия дом.

"Изживяването си струва, беше фантастично и пленяващо. Идвал съм тук и преди, но всеки път ми е интересно", сподели шотландският спец.

Американската столица е последната дестинация от предсезонното турне на Манчестър Юнайтед в САЩ. В ранните часове на неделя (2:00 часа българско време) Бербо и компания ще се изправи срещу Барселона.

3_4.jpg

4_1.jpg

5_1.jpg

6_1.jpg

7.jpg