Футболистите на Лилестрьом победиха в края на миналата седмица Сарпсборг с 3:2 и за шести път в историята спечелиха Купата на Норвегия, а по време на празненството с феновете след това за Александър Мелгалвис паднаха всички задръжки. 28-годишният футболист направи стриптийз и се съблече на сцената чисто гол. Той не само закри срамните си части с трофея, но и показа, че няма никакъв респект към него. Мелгалвис пъхна пениса си в купата и танцува пред всички с нея.

Доста глупава постъпка, която може да донесе сериозни санкции на футболиста, след като купата е посветена на кралския дворец в страната. „Разбира се, че да се спечели Купата е нещо голямо и трябва да бъде отпразнувано. Това със сигурност е възможно и без да се показва толкова малко респект към Кралската купа”, се казва в официално изявление на Норвежката футболна централа.

„Не съжалявам за акцията. Беше спонтанно, забавно нещо, за което получих много позитивни отзиви. Достави ми удоволствие”, обясни самият Мелгалвис стриптийза си.