ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Пикантен слух за любовния живот на футболната звезда Лионел Меси разтърси феновете му по света и се разпространява светкавично в интернет.

Световният шампион от Мондиала в Катар бе споменат от чилийския модел Даниела Чавес в списък с много известни аржентинци, които са изневерявали на жените си в последните години. Тя допълни, че познава няколко момичета, които са били интимни с "много известен футболист с №10 от Аржентина", без да уточнява, че става дума за Меси, но мнозина направиха аналогията.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Думите на блондинката, която преди време бе спрягана за една от жените в леглото на другата голяма звезда в последните години - Кристиано Роналдо, определено не съвпадат с имиджа на Меси на много верен съпруг.

Звездата е женен на детската си любов Антонела и имат три деца. 

В последните години бразилският модел Сузи Кортес опита да тества здравината на връзката им, определяйки се като Фенка №1 на Меси и постави няколко татуировки и името и лика му на интимни части от тялото си.

Мераците й да се домогне до Меси обаче завършиха с публично порицание от страна на Антонела и блокиране в социалните мрежи в доказателство на това, че между футболиста и жена му няма тайни.
 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК