ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Бившият футболист Благой Георгиев и новата му любов Ивана се оказаха едновременно на почивка в Барселона.

Благо Джизъса има вече 4 деца от няколко различни връзки, включително с Русата Златка, а след раздялата си с Полина Спасова само няколко месеца след сватбата им се обясни публично в любов на щерката на бившия рапър Ванко 1. Тя пък се похвали, че той я зарадвал с огромен букет рози.

Досега бившият футболист и Ивана не са се показвали заедно и Джизъса твърди, че са се виждали само в общи компании. Двамата обаче изненадаха феновете си, след като споделиха в социалните мрежи свои самостоятелни снимки, от които личи, че са по едно и също време на почивка в Барселона. Детайлите на кадрите, като шезлонгите край басейна на хотела, в който явно са отседнали, парапетът и храстите встрани, си приличат повече от съмнително.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Джизъса явно е намерил време и да се превърне в полиглот. Видно е от кадъра му от Барселона, от който става ясно, че освен български, руски и кой знае още какъв, излегналият се на шезлонга и прелистващ обстойно вестник Благой Георгиев, чете на испански.

Припомняме, че Благой Георгиев се разведе през април с велинградската красавица Полина. До раздялата се стигна само след няколко месеца брак. След края на връзката им, брюнетката разкри, че знаела за новата (Ивана) на Джизъса.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@glavchevva)