Новият отбор на Димитър Бербатов – ПАОК, има почитатели и сред българските спортни журналисти. Те са шестима и от години стискат палци на „черно-белите” от Солун.
 
Най-запален от всички е Йордан Грозданов, който наскоро стана пресаташе на БФС. Данчо знае гръцки, тъй като няколко години е живял в Кипър, и от доста време е привърженик на ПАОК. Нещо повече – той често е отскачал до стадион „Тумба”. Там няколко пъти са били и други две популярни пера от спортната ни журналистика – Васил Колев и Желю Станков.
 
Много запален по ПАОК е и Костадин Джорджев, чийто телефон след трансфера на Бербо буквално прегрява всеки ден от обаждания на гръцки журналисти.
 
Бившето пресаташе на „Левски” Гретиен Славов и коментаторът в „Евроспорт” Иван Угринов също подкрепят солунския клуб.
 
Естествено, споменатите колеги не са само фенове на ПАОК на международната сцена. Данчо Грозданов, например, е заклет привърженик на Интер, Гретиен Славов обожава Лийдс, Васко Колев – Тотнъм, Желю Станков – Уест Хям, Джорджев – Ливърпул, а Угринов обожава испанския клубен футбол и Севиля.

Това обаче не им пречи да харесват ПАОК и нещо повече – да гледат на живо мачове на гръцкия тим още преди идването на Бербатов.
 
Знаете ли обаче кой е най-интересният факт – повечето от изброените журналисти, без Джорджев и Угринов, са меко казано заклети привърженици на „Левски”.