Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Маса народ се впусна в играта БЛИЦ ГЕЙМ. Само в първия ден след стартирането на втория сезон участваха над 1600 българи, една част от които живеят извън страната.
 
В първите няколко часа имаше проблем, тъй като играта не тръгваше от някои браузъри. Естествено, последва негативна реакция на наши читатели, решили да се впуснат в битката за наградите или просто да тестват своите познания в областта на спорта.
 
“БЛИЦ ГЕЙМ, вие сте бастуни! С главно “Б”. Вземете и се гръмнете!”, написа ни с ей такива букви Панайот Георгиев от Варна.
 
Драги Пончо, че сме бастуни, бастуни сме, но, повярвай, приятелю, понякога се появяват такива проблеми. Казано на “съвременен” език – бъгове. Е, без бъгове не може. Този е преодолян и вече може да се играе спокойно.
 
Други недоволстват от регламента. Защо само първите двама от четирите кръга ще се класират за големия финал през септември. Хайде и тук да успокоим топката. Очаквайте в близките дни приятна изненада, свързана с регламента. Ще я обявим най-късно до края на седмицата.
 
Разбира се, получихме и доста позитивни писма. 53-годишният Петър Пешев от Пловдив пише: “Страхотна игра! Благодарение на нея не само проверявам познанията си, но и научавам някои нови неща. Да сте живи и здрави. Желая ви успех. Аз имам достатъчно време, за да играя и да трупам точки. Защото колкото повече играеш, толкова повече точки трупаш. Но да видим докъде ще стигна.”
 
Желаем успех както на г-н Пешев, така и на останалите участници. Пак да си го кажем – не може без гафове и ние се опитваме да ги оправим.