Футболният отбор на БЛИЦ постигна впечатляваща победа в мач от поредния кръг на Макдоналдс Медия Лига, разбивайки с 6:3 колегите от Българското национално радио.

Съперникът наистина беше унижен, тъй като трябва да се отбележи, че цял мач игра с човек повече. А освен това имаше и няколко резерви край тъчлинията. Нашият състав пък беше налегнат от много кадрови проблеми и в крайна сметка за двубоя, игран при снеговалеж, се явиха едва петима играчи. И то какви играчи само... все момчета, които не са научени да губят. С раздаване до краен предел и показан изключителен борбен дух, футболният отбор на БЛИЦ заслужено стигна до изразителната победа, скачайки нагоре в класирането.

В началото на зрелищния мач БНР на два пъти успяваше да изравнява резултата, след което обаче не позволихме това да се потрети. Капитанът Пламен Славов се отчете с 2 гола, въпреки че беше вратар. Сърцето и душата на отбора първо започна под рамката... понеже никой друг не пожела да пази. Малко по-късно обаче съотборниците му се отблагодариха, предоставяйки му възможността да изпълни дузпа, отсъдена за нарушение срещу острието ни Стойко Димитров.

И както винаги се получава - Славов прониза вратаря на БНР със специалитета си - на боц, изпращайки топката неспасяемо в горния ляв ъгъл с над 100 км/час. Малко преди края на мача той най-после се раздели с вратарския пост, връчвайки ръкавиците на Петко Петков, и успя да отбележи втория си гол след брилянтна асистенция на Стойко Димитров. Последният беше много активен и в този мач и също на два пъти разплака БНР. Играчите на противника за цял двубой така и не намериха начин да противодействат на нападателя ни, който беше отлично подпомаган от представилите се блестящо Георги Христов, опитния Милен Димитров и бързака Петко Петков. Последните двама също не пропуснаха да се разпишат за боя над колегите от радиото, отбелязвайки по 1 гол в днешната среща. Георги Христов-Бизнесмена пък не спря да се ядосва след мача, заради пропилените от него отлични ситуации за попадение.