Завърналите се в националния отбор Валери Божинов и Николай Михайлов са в една стая по време на лагера в Правец, пишат колегите от "Гонг". Ивайло Петев събра своите избраници, които вече се подготвят за срещата с Италия, която е в събота от 21:45 часа на стадион „Васил Левски“.

Решението не е на треньора, който е дал свобода на футболистите да се разпределят по стаи по време на подготовката. Божинов и Михайлов се познават от много години. Двамата бяха близки в младежкия национален отбор, но във времето имаха връзки с едни и същи жени – Николета Лозанова и Алисия. В момента и двамата са „свободни агенти“...

Съжителството по време на лагера в Правец между Ники Михайлов и Валери Божинов може да се тълкува като знак на обединение. Двамата са сред най-опитните футболисти в списъка на Ивайло Петев.

Куриозно е да се отбележи, че те имат опит и в два от клубните си отбори. Ники Михайлов е юноша на "Левски", а Божинов игра на „Герена“ преди няколко месеца. Нападателят се подвизаваше във Верона, където след това беше и Ники Михайлов.

Нашата група "Н" за европейските квалификации