Валери Божинов беше засечен от човек на БЛИЦ в столичен мол. Разходката си по магазините националът направи само часове преди да отлети за Италия. Божинов пътува за Ботуша, където се очаква да стартира подготовка с Верона, но все още не е ясно дали ще остане в тима и за втория полусезон в Серия "Б". Както е известно, кандидат за бившият нападател на Ювентус и Манчестър Сити е "Ботев" (Пловдив).

Тази вечер Божинов посети мола на "Цариградско шосе", като с него не беше съпругата му Николета Лозанова. Националът държеше сина си Валерко под ръка, след като очевидно е успял да го измъкне за няколко часа от майка му Алисия. Както е известно, Божинов вечно се оплаква, че фолкпевицата все по-рядко му позволява да се вижда с наследника си, на който плаща месечна издръжка. Божинов има и дъщеря - Никол, родена му от Николета.

На разходката в мола Валери демонстрира обичта си към Валерко, който явно не беше виждал от доста време. Само преди дни футболистът се завърна от романтична почивка с любимата си Николета, за да прекара няколко дни в България, да види сина си и отново да се прибере в Италия.

Двамата Божинови обяснимо бяха разпознати от посетителите в столичния мол. Националът дори даде няколко автографа на футболни запалянковци, които го попитаха в кой отбор ще играе. Валери обаче не коментира, а само се усмихна, видя човекът на БЛИЦ.

Божинов и Валерко се спряха в магазина за техника. Там футболистът търсеше таблет за малкия, но в крайна сметка нито един от наличните не им грабна окото и двамата си тръгнаха без покупка.

valerko.jpg

3_4.jpg