Гадже и деца върнаха Валери Божинов в България. Нападателят има нова тръпка, заради която се прибра в родината. Преди няколко дни футболистът разтрогна договора си с италианския клуб Пескара. Контрактът изтичаше на 31 август, а Божигол се прибра по-рано, а снощи посети "Герена", след като стана ясно, че е готов отново да играе за любимия си Левски.

След края на връзката с Биляна Дол Валери пази ревниво личния си живот. Негов близък приятел загатна пред столичен вестник, че в живота на Божинов има нова любов. Голмайсторът вероятно ще се завърне в Левски, а това ще му позволи да посвети времето си извън тренировките на мистериозното момиче.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Другата причина за решението на Валери да се върне у нас са децата му. Той прекара само две от последните шест години в България и пропусна безценни мигове от израстването на Валери-младши и Никол. През пролетта дъщерята на Николета Лозанова навърши осем. Първородният наследник става през септември на 14. Валери планира да заведе на море наследниците си, които рядко се събират заедно.

Божинов на "Герена": Тук е прекрасно, трябва да се обадя на Сираков СНИМКИ

Новото любовно завоевание на Валери не го спира да следи своята предишна приятелка Биляна Дол, твърди още столичният вестник. Сръбкинята е изключително активна в социалните мрежи. Тя пуска ежедневно палави фотоси. Преди броени дни красавицата отпразнува 45-ия си рожден ден. Всяка снимка на Биляна е харесвана от Валери, но любовта между бившата двойка вече изстина. Точно преди година Дол загатна как Божинов е изневерявал и това е причината за раздялата.