Валери Божинов е истинският хит на последните дни. Нападателят на Партизан отново е във вихъра, след като БЛИЦ първи разкри чат между него и студентка, която той кани на гости в Белград. Изразът "малко коте" пък събуди народното творчество. Това беше и основният повод "7 дни спорт" да потърси голмайстора. Очаквайте уникални хитове от Валери в броевете на спортния ежедневник утре и в понеделник.

- Валери, завърна ли се котаракът?
- Котаракът се завърна! Вече сме в Белград след лагера в Кипър. Доволен съм от това, което свършихме по време на подготовката. Най-важното е, че съм здрав и нямам контузии. Случиха ми се хубави неща. Колкото до котарака, това ще остане моя запазена марка. Това е нещо, което искам да развия. Имам идеи свързани с малките котета. Ще си направя тениска и след някой гол или победа ще я покажа.  Всичко това е кръга на шегата, разбира се. Виждам, че хората доста се вълнуват на тази тема. Пишат се постоянно разни неща, качват се мои колажи с котенца. Не мисля, че съм направил нещо лошо, че съм написал на някое момиче „малко коте”. Аз съм свободен човек. Да, излезе този чат с въпросното момиче, но аз не съм я обидил. Надали има човек, който ще каже, че "малко коте" е нещо лошо. Не виждам скандал в цялата тази история, затова и толкова се забавлявам.

- Не е скандално, а и ти си погледнал шеговито на историята.
- Има доста по-лоши, груби и скандални чатове. Не мои, но съм виждал такива на мои приятели. Не съм казал нищо лошо към даденото момиче. Може би момичето си мислеше, че ще стане известна на мой гръб. Тя обаче ми направо огромна рекламна кампания. Лоша реклама няма. Момичето си помисли, че ще стане известна и ще я пишат и ще я търсят за интервюта. Факт е обаче, че се говори само за мен.