Нападателят Валери Божинов отскоро е в италианския Пескара. На всичко отгоре навръх рождения си ден бе зарадван и профилът му в Инстаграм бе върнат. Припомняме, че преди месеци профилът в социалната мрежа на бившия играч на Ювентус, Левски и Манчестър Сити бе откраднат. Валери сподели пред БЛИЦ, че дълго време се е опитвал да си го върне, подавал е сигнали до полицията и ГДБОП, а накрая един италианец успял да възстанови всичко точно за 5 минути.

"Помогнаха ми журналистът Джанлука ди Марцио и Макс Сардела. Вторият ми каза да си направя нов профил и след точно 5 минути всичко беше възстановено. Не знам как го направи, но ми го възстанови. 

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Никой не ми е искал пари, след като ми хакнаха профила. Ходих в полицията в България, както и в ГДБОП. Но не успяха да ми помогнат. Съмняваме, че пускането на тези котета не беше случайно. Вероятно заради онзи случай с "малко коте". Виждате, че само снимки и клипове на някакви котки имаше. Сега постоянно ми пишат някакви араби, но ще спре това постепенно. Човекът, който ми беше хакнал профила, е блокирал всички хора, които следях. А аз следях само мои близки познати. Ще отнеме малко време да се оправи всичко, но няма проблем", разказа Божинов пред БЛИЦ.

"Родих се отново в Италия. Тук всичко е много професионално. Тренировките са много интензивни, базата на Пескара е отлична. Няма нищо общо с България", добави Валери.