Валери Божинов се похвали със страхотна новина навръх рождения си ден. Новият нападател на Пескара си върна нещо, което му беше отнето преди повече от три месеца.

Не става дума за любовта на Биляна Дол, която явно не иска да му прости заради различни прегрешения. Просто 34-годишният бивш национал си върна притежанието на профила в „Инстаграм“ и веднага публикува снимки от представянето си като играч на „делфините“.

„Щастлив съм да започна тази нова глава в живота си и съм доволен, че възстанових своя профил в „Инстаграм“, написа Валери към публикацията.

Първият коментар е на вратаря на Левски Николай Михайлов, който приветства рожденика с "Добре дошъл отново". Следват само коментари на арабски.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Освен снимките от представянето си като играч на Пескара, българският футболист пусна и специално стори, в което благодари на Макс Сардела, който му е помогнал да възстанови собствеността върху профила си в "Инстаграм".

Макс Сардела е създател на първата и единствена система за управление на социалния имидж на професионални футболисти. Той е нещо като Пи Ар експерт в социалните мрежи.

Хакери отнеха профила на Валери Божинов на 26 октомври и там се появиха надписи на арабски. След това стана ясно, че профил на футболиста е станал собственост на арабин, който през последните три месеца пълнеше профила със снимки на котета и анимационни клипове.