Валери Божинов за пореден път демонстрира уважението си към феновете на отбора, чиито интереси защитава. Българският нападател на Партизан подари своя фланелка на момиченцето, което беше разочаровано след победата с 4:2 над Стяуа. Припомняме, че 6-годишната Наталия се размина с трофей от Валери, тъй като ултрас на "гробарите" измъкна по груб начин от ръцете й шортите, които българинът й връчи.

Божинов беше поканен днес от медията, която излъчи видео с въпросната случка и подари своя фланелка на момиченцето. То беше в компанията на своя баща. Валери зарадва Наталия, подарявайки й екипировката си. Малката фенка се снима за спомен с Божинов, след което двамата играха и джаги. Любопитното е, че на церемонията днес присъства и "крадецът" Марко, който е потърсил семейството на Наталия й е върнал шортите, придружени с голям шоколад за компенсация.

"Това ще е най-любимият ми екип. Само вчера бях сърдита на Марко, днес вече не съм. Той стана мой приятел и заедно ще ходим на мачове", обясни с усмивка малката фенка.

"Не си спомням много добре какво се случи. Бях под въздействието на адреналина тогава. Но когато видях клипчетата, поисках на всяка цена да направя нещо за момиченцето. Много се радвам, че виждам заедно Наталия и Марко. Това показва, че в Партизан сме едно голямо семейство", коментира Божинов.

Малката фенка пожела на българина никога повече да не изпуска дузпа, както го стори в мача срещу Стяуа.