По-малката дъщеря на Илиана Раева и Наско Сираков Виолета вече е в напреднала бременност, което означава, че дискомфортът от растящото в нея бебе става все по-осезаем. 31-годишната красавица обаче с радост приема всички промени, случващи се с тялото й.

„Аз съм от жените, които обожават всичко свързано с бременността си - тялото, гаденето, хормоните, хроничното безсъние (и сега спя по 4-5 часа, както беше с Илиана), киселините, шутчетата през нощта, пишкането през 30-40 минутки… защото за мен това е най-женственият и красив период от живота на една дама.

Това е благословия… а Илиана, тя просто стана нашата Вселена, като се появи. Дерзайте, бремелинки! Вие сте хубави, екзотични и носите дара на живота в себе си. Наслаждавайте се на всяка секунда. Аз лично нямам търпение да срещна бебче номер 2", написа в "Инстаграм" Виолета към снимка с наедрялото коремче.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Новината, че Сиракова и съпругът й Георги Коруджиев ще имат второ дете се появи в началото на годината и само седмица след като по-голямата й сестра Славея Сиракова също сподели, че очаква първата си рожба.