Голямата дъщеря на Наско Сираков и Илиана Раева - Славея, наскоро разкри, че е бременна и очаква първа рожба. Изненадващото е, че сестра ѝ Виолета също ще ражда. Тя чака второто си дете от съпруга си Георги Коруджиев, който вече е треньор в школата на Левски. 

Пред "Събуди се" по NOVA Славея обяви, че очаква дъщеричка. Не сподели в кой месец на бременността се намира, но каза, че определено е в доста напреднал eтап.

С бащата на бебето - Иван, щерката на Илиана и Наско се е срещната буквално "на улицата". Той кара мотор, а Славея също е почитателка на високите скорости на две колела. След като двамата се запознават, се оказва, че имат много общи неща, включително и приятели. 

Иван прави предложение за брак на Славея с красив пръстен преди няколко месеца, но сватбата им няма да е тази година. Бъдещата майка споделя, че никога не е искала да бъде булка и не е мечтала от малка да се омъжи. Но след сватбата на сестра й Виолета, която бе през 2019 г., на която Славея бе кума на сестра си, и тя е пожелала подобно приказно събитие. 

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Бебето, което Славея очаква, е напълно планирано и желано, но, както самата тя казва: тъй като дъщерята на сестра й вече носи името Илиана, Славея споделя, че със сигурност би уважила традицията да се продължи името на баща ѝ. Но не издава как с таткото са решили да кръстят първата си рожба.

Двамата са доста смели в плановете си за бъдещото им семейство и мечтаят да имат три или четири деца.