ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Бившата футболна половинка Златка Райкова се нанесе в имот за близо един милион лева, твърди „Галерия“. 

Жилището е обзаведено по последен писък на модата. В къщата няма обикновени сувенири, статуетки и картини за украса, а всеки предмет е оценен на висока стойност по желание на половинката на Златка – тенисиста Карен Хачатрян.

Основната им всекидневна, с кухненско пространство, е обзаведена в тъмна палитра с преобладаващи нюанси на черно, графит, светло сиво и бежово. Френските прозорци и впечатляващата гледка са подчертани от дълги завеси струващи няколкостотин хиляди. 

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Спалнята и останалата част от дома им се пренася към по-светлата гама. В момента те променят част от жилището, а причината е следващият член на семейството.

По-рано Златка обяви, че ще става майка за втори път. Според запознати тя чака момче. Карен, който полага грижи за първородното й дете – Благой-младши, плод от любовта на Златка с Благой Георгиев, настоявал да се изградят стаи за двете момчета. Източници твърдят, че блондинката е забременяла по време на романтичната си почивка на о. Санторини.

Следващото им пътешествие било до Миконос, където Карен паднал на коляно и предложил брак на любимата си. Последният им по-далечен воаяж бил до Малдивите, откъдето русата фурия се пусна на няколко снимки с наедрял корем.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК