ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Бившата футболна половинка Златка Райкова направи поредна решителна крачка към създаването на семейство. След като се раздели с Благой Георгиев, на когото роди син, блондинката започна връзка с бившия тенисист Карен Хачатрян.

Сега обаче двамата са преминали в следващия етап на отношенията си. Арменецът е предложил на Златка да се оженят и тя е приела. Това става ясно от нейна публикация в социалните мрежи.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Романтичният момент се е състоял на крайбрежието на Егейско море на гръцкия остров Миконос. Райкова сподели снимка от хотелската си стая, която е обсипана с подаръци от реномирана бижутерска марка, розови цветове и сърца.

Така Златка Райкова нанася сериозен ответен удар по Благой Георгиев, който малко след раздялата си с нея се ожени за настоящата си половинка – Полина.

За бившия модел на „Плейбой“ това не е първи годеж. Тя за първи път каза „Да“ на предложение на брак пред очите на цяла България. Преди четири години тогавашният ѝ приятел – ММА боецът Георги Валентинов, падна на колене в прякото предаване на шоуто „Като две капки вода“.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК