ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Бившата лекоатлетка Карин Околие се присъедини към спортната редакция на bTV Новините, съобщиха от телевизията.

Заедно с утвърдените водещи и репортери на медията – Димитър Тасев, Петър Бакърджиев, Валери Генов и привлечените през лятото Гергана Гунчева и Илия Илиев, атрактивната дама ще представя най-интересните и актуални събития в спортните емисии на bTV.

Карин Околие е била професионален лекоатлет в продължение на 16 години. Държи два национални рекорда за девойки в спринта на 200 м в зала. Носител е на републикански и балкански титли в спринтовите дисциплини.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Има четвърто място на Първата Младежка Олимпиада, участва на Европейско и на Световно първенство в дисциплините 100 м, 200 м и щафети 4х100 м, 4х400 м. Позната е от ефира на bTV като един от тримата финалисти в последния сезон на реалити предаването „SURVIVOR: Скритият идол“, има и видео подкаст "Kari’s Calling", в който с различни събеседници разговаря на теми, свързани с мотивацията, силата на духа и житейския опит.

„Впечатлена съм от професионализма на Карин и от нейната работна дисциплина. Съвсем в шампионския си дух на бивш голям спортист, Карин влезе в спортната редакция на bTV с огромен хъс и амбицията да покоряваме заедно нови върхове. Убедена съм, че тя ще допринесе за още по-високата класа и уникалност, които отличават спортната ни редакция. С идването ѝ в bTV ние ставаме още по-добри, още по-специални и още по-различни“, каза Владислава Лазарова, изпълнителен продуцент на спортната редакция на bTV Новините.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК