Любовна драма нажежи обстановката в лагера на младежкия национален отбор само часове преди важната евроквалификация с Израел, която е тази вечер от 18:00 часа на "Герена". Селекционерът Иван Колев е под напрежение, тъй като може да не използва още един от титулярите си след като загуби Павел Виданов, Николай Михайлов и Марио Кирев.

Снощи коридорите на хотел "Правец", където са настанени "трикольорите", бяха разтърсени от новината, че Дани Кики се е разделил с любимата си Антония. Халфът на Локо (Пд) бе 2 години с Тони. Талантът вече сподели, че е по-добре да не играе тази вечер, тъй като не се чувства добре.

"С Антония скъсахме окончателно след поредния скандал", каза пред БЛИЦ Дани Кики.

"По-добре да не играя тази вечер. Тежко ми е, но какво да правя. Сега няма да се самоубивам. Млад съм и животът е пред мен", добави Дани Кики.

Халфът каза още, че е вбесен от информациите, че неизвестен бизнесмен му е подарил БМВ-то, което той подкара преди дни.

"Цял Пловдив говори как някакъв бизнесмен ми бил подарил колата. Това са пълни измишльотини. Преди време един човек много ми помогна за операцията. Не искам да споменавам името му, но за БМВ-то не ми е съдействал. То ми струва общо 45 хиляди лева. Взех го към лизингова компания. Първоначалната вноска е 5000 лева, след което ще плащам 50 месеца по 800", поясни Дани Кики.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ