Националът Кирил Десподов привлече вниманието с последната си публикация в "Инстаграм". Звездата на Щурм (Грац) засне видео клип, разкривайки коя е любимата му...

Бившият ас на ЦСКА реши да покаже най-голямата си любов. Благодарение на отличното си актьорско майсторство Десподов успя да преметне доста от последователите си, които очакваха да видят дамата на сърцето му. В края на клипчето обаче Кирил показа... футболна топка, която разцелува, след като преди това обясни колко много се обичат.

"Днес ще разкрия нещо много лично пред вас. От доста време го обмислям, но в крайна сметка с моята приятелка решихме да го направим и да се спре със спекулациите коя е тя. С нея сме от доста време заедно. Има добро разбирателство в нашата връзка, много се обичаме, много се подкрепяме и двамата. Мисля, че тя е най-важната в моя живот. И което е най-интересно - тя винаги намира начин да ме направи щастлив, за което съм много благодарен", разказа Десподов, след което подтикна любимата си да се покаже пред камерата: "Айде, ела, не се срамувай!".

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Ето я! Много я обичам", призна националът, държейки топката, която целуна. 

Изпълнението му разсмя феновете му, като само за час събра повече от 5000 харесвания. 

Един от първите коментари към видеото е от известната журналистка Кристина Патрашкова, която похвали Десподов. "Чудесен етюд, великолепно актьорско изпълнение. Много си добър, Кириле. Успех с топката и не само. Поздрави!", написа Патрашкова.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Реших да споделя нещо много важно с вас...

A post shared by Kiril Despodov (@despodov32) on