Тя е дива и безсрамна. Британката Лаура Симпсън се прослави миналата година, когато бе хваната от полицаи с пияния футболист Уейн Рууни, който пък бе зад волана.

Жененият баща на три деца стана за срам, но палавата Лаура въобще не се притесни от случилото се. Нищо повече - сега опитва да извлече дивиденти и да получи малко слава.

След аферата Рууни трябваше доста да се доказва пред съпругата си - очарователната Колийн. Лаура пък опитваше по всякакъв начин да попадне отново в медиите. Явно не са били достатъчни пикантните й истории, затова е решила да извади тежката артилерия.

В началото на февруари тя бе изловена от папараци в доста неприлично облекло, нескривайки почти нищо от прелестите си. При това - направо на улицата в Манчестър. На снимките се вижда как се прибира подпийнала с приятел от нощен клуб. В момента, в който вижда фотографите, започва да показва всичко - силиконов бюст и даже малко повече.

Добре, че поне в този момент е носила някакво бельо, коментират възмутени фенове на футболиста. Какво още ще направи палавата Лаура заради слава следващия път?