Нападателят на Фиорентина Душан Влахович има интимна връзка със сръбската певица Елена Китич. 23-годишната брюнетка е дъщеря на легендата на турбофолка Миле Китич.

Популярният на Балканския полуостров певец е изключително впечатлен от сръбския национал, въпреки че Влахович е две години по-малък от своята приятелка.

Миле Китич и съпругата му Марта били изумени от откровеността и позитивизма на футболиста. Те дори подкрепили желанието на дъщеря си да се премести в Италия, за да живее с играча на Фиорентина.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Наскоро Валери Божинов направи сериозна реклама на Душан Влахович пред италианските медии. Двамата са бивши съотборници в Партизан.

"Влахович беше луд, наистина луд. Казваше ми: "Аз съм Златан Ибрахимович от Белград, ще играя за най-силните клубове". Арогантността му ми харесваше", заяви нападателят на Левски.

Заканата на Влахович е на път да се превърне в реалност. Напоследък интерес към сръбския национал проявява Арсенал. Младият нападател има 13 гола в 28 мача през настоящия сезон на Серия „А“. Той дори се разписа в събота, когато донесе на Фиорентина равенството 1:1 като гост на Дженоа. Само преди десетина дни вкара за Сърбия при победата с 3:2 над Ейре в световна квалификация.